![Bariyerli Akustik Sünger Bariyerli Akustik Sünger](images/anasayfa/2/bariyerli-akustik-sunger.jpg)
Bariyerli Akustik Sünger
Bariyerli akustik süngerler, alt yüzeyinde düz yanmaz akustik köpük veya bondex süngerpan, üst yüzeyinde akustik labirent,piramit,yumurta gibi formlarda üretimi sağlanmaktadır.
Bariyerli akustik sünger, uluslararası standartlara üretilen ve kullanım alanlarında ses akustiğini en iyi şekilde sağlayan malzemelerden biridir. Bariyerli akustik sünger diğer süngerlerin yeterli ses kesemeyeceği mekanlarda bu süngerler ile birlikte Epdm bariyerli akustik sünger kullanılır.
Bariyerli Bondex sünger iki yüzü bondex ortasına 2mm ağır ses yalıtım bariyeri lamine edilerek ses yalıtım değerini artırmak amaçlanmıştır.
Bariyerli Akustik Sünger işlemi veya firmamız hakkında detaylı bilgi almak için İletişim sayfamızda bulunan bilgilerden bizlere ulaşabilir gerekli desteği alabilirsiniz.